Biografie


Geinspireerd door mijn vader ben ik al jong met fotografie begonnen. Toen ik van RTL en enkele TV producenten de kans kreeg om (eerst onbetaald en later betaald) aansprekende TV shows te fotograferen ben ik in 2011 mijn (parttime) fotobedrijf gestart. Mijn fulltime baan geeft mij de (financiele) ruimte om alleen die opdrachten aan te nemen die bij me passen waardoor ik "fotograaf" kan blijven zonder mij verplicht te voelen om als "ondernemer" opdrachten aan te nemen die wel lucratief zijn (bedrijfsfeesten, trouwerijen of schoolfoto's) maar die mij minder goed liggen.

Naast de commerciele opdrachten doe ik ook regelmatig conceptuele fotografie. Soms pas ik de concepten later toe in commerciele opdrachten en soms zijn ze bedoeld als portfolio om als daar belangstelling voor is te verkopen of om te gebruiken in wellicht een toekomstige expositie of een boek.

Als mijn werk je aanspreekt, als opdracht of misschien als afdruk aan de muur, neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Sommige foto's zijn te koop via de website "werk aan de muur" https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/Bob-Karman/20806

Contact